Ik ben Dina Furrer en ik woon in Tilburg. In 2011 afgestuurd aan de fotoacademie in Amsterdam. Ik maak stillevens met een kleine twist. Op gevoel, net een beetje anders of juist hoe ik het graag zou zien.
Antoine is geboren in 1964 in Tilburg, waar hij nog steeds woont. Hij studeerde aan drie academies in Nederland, waaronder de academie in Den Haag.

Alle artikelen worden door Anne van de Pas zelf ontworpen en met de hand gemaakt van duurzame materialen met een hoogwaardige kwaliteit.
Franca de Bruijn probeert in haar schilderijen herinneringen levendig te houden. Het gaat haar niet om een bepaald moment, maar de totale indruk van een tijd die in het geheugen blijft hangen.

De passie van Ellen Prinse ligt vooral bij het maken van objecten door glas te versmelten, het zogeheten glasfusing. Het betreft zowel vrij werk als opdrachten voor 'kunst op maat' zoals o.a. relatiegeschenken en monumenten.
Deze unieke sieraden zijn geprint m.b.v. een 3D printer. Het gebruikte materiaal is PLA. Polylactide of Polymelkzuur. Dit is een biologisch afbreekbaar kunststof, gemaakt van plantaardig materiaal. De sieraden zijn licht van gewicht en daardoor zeer draagbaar.

Mijn naam is Sylvia Bogaers, geboren in Tilburg in 1957. Ik schilder al bijna mijn hele leven. In het begin veelal aquarellen, maar de laatste jaren schilder ik hoofdzakelijk (abstract) kleurrijk werk met acrylverf en maak ik soms gebruik van (rest)materialen, zoals hout, metalen restafval, verpakkingsmateriaal, et cetera.
Al meer dan 30 jaar ontwerpt Looi Naaikens affiches, folders, flyers, logo's, huisstijlen en boeken voor met name sociale en culturele organisaties en het onderwijs.

Ik maak olieverfschilderijen. Meestal van vrouwen, met veel kleur, organische vormen en herhaling in een bijna magisch realistische omgeving. Ondertussen ontstaan er ook steeds meer abstracte werken vol dynamiek en emotie.
Ik geef. in mijn glas in lood ramen veelvuldig de vier natuurelementen water, aarde, vuur en lucht weer.

Meer weergeven


 info@swinkelswinkel.nl