Vilt van Anne

Alle artikelen worden door Anne van de Pas zelf ontworpen en met de hand gemaakt van duurzame materialen met een hoogwaardige kwaliteit. Het vilt wordt gemaakt van 100% zuiver scheerwol. De ontwerpen onderscheiden zich door een strak en modern design. 

 

In Anne’s ontwerpfilosofie past deze zuivere en soms bijna minimalistische vormgeving erg goed bij het eerlijke natuurproduct vilt.

 

Naast jarenlange ervaring in de (kinder)mode-industrie, geven haar afgeronde opleidingen, zowel aan de Rotterdamse Snijschool te Amsterdam, als aan de Academie van Beeldende Vormgeving te Tilburg haar een enorme goede basis voor mooie en doordachte ontwerpen. 

havendijk 40

5017 am tilburg 
info@swinkelswinkel.nl

013 - 536 36 69

 

openingstijden

maandag en dinsdag gesloten

woensdag t/m vrijdag 12.00 - 18.00

zaterdag 12.00 - 17.00