Martijn Homan

Martijn Homan - labelh

 

Martijn Homan studeerde aan zowel St. Joost te Breda als aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Na een reis langs meerdere disciplines is hij vanaf 2002 werkzaam als zelfstandig vormgever. Naast zijn werk als grafisch vormgever ontwerpt en produceert hij sieraden de naam labelh.

 

De collectie omvat unieke en gelimiteerde items . De meeste inspiratie vindt hij in het pictogram (het archetype) gebaseerd op de beelden die vanaf onze kindertijd als een collectief bewustzijn in ons hoofd worden opgeslagen. Daarnaast onderzoekt hij op een speelse manier de interactie tussen sieraad en drager. 

havendijk 40

5017 am tilburg 
info@swinkelswinkel.nl

013 - 536 36 69

 

openingstijden

maandag en dinsdag gesloten

woensdag t/m vrijdag 12.00 - 18.00

zaterdag 12.00 - 17.00